Over ons

In september 2008 ben ik Pieter Jan Heidstra met Heidstra Media gestart. Ik ben getrouwd met Agatha en trotse vader van Mathijs, Brigitte en Joost. Ik ben een geboren en getogen Westereender en heb als grootste hobby voetbal. Ook ben ik nauw betrokken bij de plaatselijke v.v. Zwaagwesteinde als bestuurslid sponsoring, en speel ik af en toe nog in het 4e elftal van deze vereniging.

Grootste kracht van Heidstra Media is het pionieren en zoeken naar nieuwe kansen op verkoopgebied. Vandaar dat ik mij heb verbonden aan diverse BVO’s voor nieuwe verkoop kansen. Enkele andere opdrachtgevers zijn de Gemeente Leeuwarden, Stichting Winterfestival Leeuwarden, sc Heerenveen, TT Circuit Assen, BCVV Jubbega, SC Cambuur, Mentis Media, NDC Mediagroep, AZ Alkmaar, Dodo Festival, Bevrijdingsfestival, SKS Skûtsjesilen en natuurlijk de uitgever van de leukste krant van Noord Oost Friesland de Westereender.

Overtuigd?

Hebben wij u overtuigd? en wilt u graag meer weten? Dat kan door te bellen naar 0611434272 of door te mailen naar info@heidstramedia.nl. Ook kunt u voor vragen of meer informatie het contactformulier invullen. Contact opnemen